Contact Solutions Ltd.
Εταιρία | Δελτία Τύπου | Εργασία | Επικοινωνία | English
Business Web ServicesMarketing ServicesCRMProjectsΑναζήτηση 
 
Live Help! with Chat & Email
Επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας τώρα!
Τι προσφέρει το Chat
Πως λειτουργεί
Χαρακτηριστικά
Πελάτες
Τιμολογιακή Πολιτική
Συχνές Ερωτήσεις
Παραδείγματα

     
   

Ελπίδα Καλλία
Marketing Manager
SAS Institute

Η συνεργασία μας με την Contact Solutions Ltd τα τελευταία 2 χρόνια χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση των στελεχών της στην επιτυχία κάθε κοινής μας πρωτοβουλίας.

   
     
 

Live Chat & Email Management

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας προτιμούν να βρίσκουν άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματα τους και να λαμβάνουν κάθε είδους υποστήριξη online, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνούν μαζί σας με εναλλακτικούς τρόπους (τηλέφωνο, fax, επίσκεψη κ.α.) κάποια άλλη χρονική στιγμή.

"Το χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης οδηγεί το 69% των αγοραστών στο internet να αλλάξουν εταιρία.

Οι χρήστες που λαμβάνουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προχωρούν σε αγορές μεγαλύτερες κατά 65% από τον μέσο όρο."

Study by Socratic Technologies

Με δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό στο διαδίκτυο και την ύπαρξη πολλαπλών εναλλακτικών επιλογών για κάθε αντικείμενο δραστηριότητας, η επιχείρηση σας δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει πιθανούς πελάτες.

Και με την εξυπηρέτηση πελατών να αποτελεί το πιο κρίσιμο συστατικό επιτυχίας, στην προσπάθεια κάθε επιχείρησης να διατηρήσει τους υφιστάμενους πελάτες της και να αυξήσει τις πωλήσεις της σε αυτούς, η επίτευξη άμεσης και ζωντανής online επικοινωνίας με τους πελάτες και τους επισκέπτες σας αποτελεί σήμερα μία αναγκαιότητα.

Η Contact Solutions Ltd σε συνεργασία με την InstantService, Inc προσφέρει σήμερα και στην ελληνική αγορά τις πρωτοποριακές λύσεις Live Help Chat, Email Management και FAQ (Frequently Asked Questions), με τις οποίες οι πελάτες και επισκέπτες σας αποκτούν άμεση πρόσβαση στα στελέχη των πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας σας.

Μειώστε το Ποσοστό Αποχώρησης από το Website σας

Ελαχιστοποιήστε τα ποσοστά των πελατών και επισκεπτών σας που αποχωρούν από το website σας χωρίς να αγοράσουν ή να επικοινωνήσουν μαζί σας, κατά 15-58% με την λύση Live Help της InstantService. Η online αυτοεξυπηρέτηση (FAQs), το chat σε πραγματικό χρόνο και η διαχείριση των εισερχόμενων emails προσφέρουν τρεις εναλλακτικούς τρόπους για τους πελάτες σας να ζητήσουν βοήθεια την στιγμή που την χρειάζονται: ΤΩΡΑ.

Αυξήστε τα Ποσοστά Μετασχηματισμού των Επισκεπτών σας
σε Πελάτες σας

Site visitors that are provided the option to chat with a sales expert are 25-200% more likely to make purchases from your website. Online shoppers are still wary to trust a website's catalog technology and purchasing procedure, and sometimes even the most web savvy shoppers need help. With InstantService, your business can offer your customers the information and online confidence they seek. Agents can use the opportunity to develop relationships with the customer and suggest items to upsell.

Ταχύτατη Απόδοση της Επένδυσης σας (ROI)

Με ένα ελάχιστο μηνιαίο κόστος Initial investment in InstantService can be returned in as little as 10 business days, with increased profits thereafter as a result of increased online sales, improved agent efficiency, and lower customer service costs.

Οι Πελάτες Προτιμούν την Ευκολία του Chat και του Email

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Gartner το 90% των online πελατών και επισκεπτών προτιμούν την αμφίδρομη και άμεση online προσωπική επικοινωνία μέσω Chat και Email, ενώ παράλληλα το 80% περίπου των ίδιων πελατών και επισκεπτών δεν θα επέλεγαν το τηλέφωνο σαν εναλλακτική επιλογή.

Με την ολοκληρωμένη λύση της εταιρίας μας, οι πελάτες σας θα αποφύγουν την ταλαιπωρία να αλλάξουν μέσο επικοινωνίας μαζί σας και θα εκτιμήσουν πραγματικά την προσφορά από την επιχείρηση σας μίας πρωτοποριακής υπηρεσίας.

Πάρτε την Πρωτοβουλία και Επικοινωνείστε Εσείς με τους Επισκέπτες σας

Προσφέροντας Live Help είναι ανάλογο με το να έχετε έναν εκπρόσωπο σας σε ένα περίπτερο μίας έκθεσης ή μέσα στο κατάστημα σας. Οι online επισκέπτες και πελάτες σας αποκτούν εμπιστοσύνη στην επιχείρηση σας και επιπρόσθετα οι εκπρόσωποι σας έχουν τη δυνατότητα να πάρουν οι ίδιοι την πρωτοβουλία και να τους προσκαλέσουν οι ίδιοι σε μία ζωντανή συνομιλία σύμφωνα με κάποιες προϋποθέσεις που εσείς θα θέσετε. Για παράδειγμα αν κάποιος επισκέπτης βρίσκεται για 2' στην φόρμα εγγραφής ή αγοράς ενός προϊόντος, εσείς μπορείτε να

Αναλυτικές Αναφορές, Ιστορικό Επικοινωνίας και Δυνατότητα Ολοκλήρωσης με το CRM Σύστημα της Εταιρίας σας

H λύση της εταιρίας μας σας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και εξαγωγής αναφορών σε πραγματικό χρόνο (real-time reporting), καθώς και άμεσης πρόσβασης, ακόμα και συμμετοχής σε όλες τις συνομιλίες των στελεχών σας. Και βέβαια, η διατήρηση ενός πλήρες ιστορικού όλων των Chats και Emails μέσα από την αναλυτική καταγραφή τους και η δυνατότητα εύκολης ανάκτησης τους οποιαδήποτε στιγμή.

Αποφύγετε Χρονοβόρες και Κοστοβόρες Επενδύσεις σε Λογισμικό, Εξοπλισμό και Υποδομές

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε χρησιμοποιούν το μοντέλο ASP (Application Service Provider), σύμφωνα με το οποίο το σύνολο της υποδομής, του λογισμικού και του αναγκαίου εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία τους διατηρείται στις εγκαταστάσεις της InstantService, Inc στο Seattle των ΗΠΑ. Μοναδική προϋπόθεση λοιπόν για την χρήση των υπηρεσιών μας είναι η ύπαρξη ενός PC και μία οποιαδήποτε σύνδεση με το internet.     
 
   
Παραδείγματα Εφαρμογών Live Help Chat!
Ενημερωθείτε με αναλυτικά παραδείγματα για το πως μπορεί να υλοποιηθεί το Live Help από την επιχείρηση σας και τους τρόπους που μπορείτε να επιτύχετε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σας από το internet.
   
     
 

   
ACT! #1 Best Seller CRM & Contact Management Software
Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το!Μάθετε για ποιο λόγο χρησιμοποιούν καθημερινά το ACT! περισσότεροι από 4,000,000 χρήστες σε όλο τον κόσμο και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να κερδίσει από αυτό και η επιχείρηση σας.
   
     
 

     
 
   
Εγγραφή στο newsletter e-Insight
Εγγραφείτε στο eNewsletter της Contact Solutions και ενημερωθείτε για τα νέα μας, για σημαντικές εξελίξεις της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς αλλά και χρήσιμες συμβουλές.
   
     
 

Web Services | Marketing | CRM | Projects

Copyright © 2002-2006 by Contact Solutions Ltd. - Πολιτική Δεδομένων - Σύνδεσμοι: CRM, Web, Travel, Hotels