Contact Solutions Ltd.
Εταιρία | Δελτία Τύπου | Εργασία | Επικοινωνία | English
Business Web ServicesMarketing ServicesCRMProjectsΑναζήτηση 
 
Search Engine Optimization SEO
Επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας τώρα!
Web Design & Dev.
Web Hosting
Content Management
Search Engine Optimization

     
   

Γ.Παπαδόπουλος
Δ/νων Σύμβουλος
Attica Ventures

Θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μας από την συνεργασία μας με την Contact Solutions Ltd και την αφοσίωση της στην επίτευξη των εταιρικών μας στόχων.

   
     
 

Search Engine Optimization (SEO)

Η έννοια του Search Engine Optimization (SEO) δεν είναι εύκολο να διατυπωθεί μονολεκτικά στην ελληνική γλώσσα. Αποτελεί μία ολόκληρη διαδικασία πολυεπίπεδων ενεργειών, που έχουν σαν στόχο τη βελτιστοποίηση της θέσης και παρουσίας ενός website στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Με δεδομένο ότι καθημερινά διεξάγονται περισσότερες από 300,000,000 αναζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μηχανών αναζήτησης, το SEO αποτελεί ένα διακριτό και εξελιγμένο επιχειρηματικό αντικείμενο, που σχετίζεται άμεσα με τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την συντήρηση ενός website.

Η πλειοψηφία των χρηστών internet τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό επιλέγουν σήμερα τις μηχανές αναζήτησης, προκειμένου να βρουν τις πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμούν. Έτσι, ένας χρήστης που επιθυμεί π.χ. να αγοράσει ένα τηλεφωνικό κέντρο Samsung, θα χρησιμοποιήσει μία μηχανή αναζήτησης (η Google διαθέτει σήμερα μερίδιο που ξεπερνά το 50% παγκοσμίως) εισάγοντας πιθανότατα τις λέξεις "Τηλεφωνικά κέντρα Samsung" ή "Τηλεφωνικό κέντρο Samsung" και θα επισκεφθεί τα websites που εμφανίζονται στις πρώτες θέσεις προκειμένου να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Η τοποθέτηση ενός website σε αυτές τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για συγκεκριμένες αναζητήσεις με λέξεις-κλειδιά αποτελεί σήμερα την κρισιμότερη ίσως συνιστώσα για κάθε επιτυχή παρουσία στο internet.

Η εταιρία μας αποτελεί μία από τις ελάχιστες εταιρίες στην ελληνική αγορά που διαθέτει πολύχρονη και αναγνωρισμένη εμπειρία σε θέματα SEO, έχοντας κατορθώσει σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

CRM TodayΧαρακτηριστικά αναφέρουμε το παράδειγμα του www.crm2day.com, το οποίο βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης Google για αναζητήσεις που αφορούν τη λέξη-κλειδί (keyword) "CRM" σε ένα σύνολο 4,000,000+ αποτελεσμάτων από όλο τον κόσμο!

Στις ημέρες μας, η υλοποίηση Search Engine Optimization (SEO) για ένα εταιρικό website αποτελεί πλέον τον βασικό μοχλό αύξησης της επισκεψιμότητας και κατ' επέκταση της απόδοσης κάθε εταιρικής επένδυσης στο internet.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η διαδικασία SEO δεν μπορεί να υλοποιηθεί εφάπαξ δηλαδή να είναι στατική, καθώς οι μηχανές αναζήτησης διαφοροποιούν διαρκώς τόσο τους αλγορίθμους που χρησιμοποιούν όσο και τη θέση των websites στα αποτελέσματα τους.

Οι σημαντικότεροι παράμετροι που διαφοροποιούν τη θέση ενός website στα αποτελέσματα μίας ελληνικής ή διεθνούς μηχανής αναζήτησης είναι:

Η δομή και διάρθρωση του website τόσο σε επίπεδο προγραμματισμού όσο και περιεχομένου

Τα αποκαλούμενα Meta Tags που αποτελούν κρυφό κώδικα που περιλαμβάνεται σε όλες τις σελίδες του website

Το περιεχόμενο κάθε σελίδας και η κατάλληλη ένταξη και παρουσίαση του στο website

Η καταχώρηση του website σε αναγνωρισμένους ελληνικούς και διεθνείς εμπορικούς καταλόγους και directories

Ο αριθμός των links που περιλαμβάνονται σε άλλα websites και οδηγούν στο εν λόγω website

Η μέθοδος προγραμματισμού που ακολουθείται για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά τόσο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του εταιρικού σας website όσο και την υλοποίηση SEO.     
 
   
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - Web Design & Development
Website MaintenanceΗ εταιρία μας ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο σχεδιασμού και ανάπτυξης website που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις. Το πακέτο Enterprise Value εξασφαλίζει ελάχιστο έως και μηδενικό αρχικό κόστος επένδυσης ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και άμεση ανανέωση περιεχομένου με ένα μικρό μηνιαίο πάγιο κόστος.
   
     
 

   
Newsletter Services
Target your customers with Email NewslettersΕνδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες άμεσης, αμφίδρομης και προσωπικής επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες σας που προσφέρει ένα email newsletter; Η εταιρία μας έχει μοναδική εμπειρία στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 1,000,000 επιτυχείς αποστολές μέχρι σήμερα!
   
     
 

   
ACT! #1 Best Seller CRM & Contact Management Software
Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το!Μάθετε για ποιο λόγο χρησιμοποιούν καθημερινά το ACT! περισσότεροι από 4,000,000 χρήστες σε όλο τον κόσμο και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να κερδίσει από αυτό και η επιχείρηση σας.
   
     
 

Web Services | Marketing | CRM | Projects

Copyright © 2002-2006 by Contact Solutions Ltd. - Πολιτική Δεδομένων - Σύνδεσμοι: CRM, Web, Travel, Hotels