Contact Solutions Ltd.
Εταιρία | Δελτία Τύπου | Εργασία | Επικοινωνία | English
Business Web ServicesMarketing ServicesCRMProjectsΑναζήτηση 
 
Contact Solutions Ltd. - Η Εταιρία
Επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας τώρα!
Δελτία Τύπου
e-Insight Newsletter
Πελάτες
Θέσεις Εργασίας
Media Kit
Πολιτική Δεδομένων
Επικοινωνία

     
   

Ελπίδα Καλλία
Marketing Manager
SAS Institute

Η συνεργασία μας με την Contact Solutions Ltd τα τελευταία 2 χρόνια χαρακτηρίζεται από τη δέσμευση των στελεχών της στην επιτυχία κάθε κοινής μας πρωτοβουλίας.

   
     
 

H Εταιρία Contact Solutions ΕΠΕ

Ιστορικό

Το Όραμα μας

Να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας στο χώρο του CRM και του Internet και να δημιουργούμε αμοιβαία επωφελείς και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, με βάση σαφείς στόχους και αποτελέσματα.

Η εταιρία Contact Solutions Ε.Π.Ε. (διακριτικός τίτλος: Contact Solutions Ltd.) δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet από το 2000 και είναι
από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του Internet και παράλληλα στο Customer Relationship Management & Marketing.

Η Contact Solutions ξεκίνησε το 1997 ως ατομική επιχείρηση από τον κ. Άρη Ι. Πανταζόπουλο με δραστηριότητα την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο χώρο του CRM και των εναλλακτικών δικτύων διάθεσης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

CRM TodayΤο 2000 ξεκίνησε η προετοιμασία για την υλοποίηση του CRM Today (http://www.crm2day.com) , ενός πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα και φιλόδοξου project ανάπτυξης ενός portal για θέματα CRM με κάλυψη της παγκόσμιας αγοράς. Το CRM Today ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καλοκαίρι του 2001 και ξεκίνησε την λειτουργία του, ανταγωνιζόμενο ανάλογα websites των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2001, η εταιρία ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών internet και μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία τις ανάγκες τους για αξιόπιστη παρουσία και προβολή στο νέο μέσο.

Τον Μάιο του 2002, η εταιρία μεταφέρεται σε νέα γραφεία 120 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό της Αθήνας και μετασχηματίζεται σε Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης (Ε.Π.Ε.), προκειμένου να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις ανάγκες της πελατειακής της βάσης.

Τον Απρίλιο του 2003, η εταιρία προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την Sage Group Plc της Μεγάλης Βρετανίας για την μεταπώληση του λογισμικού ACT!, ενώ τον Οκτώβριο του 2003 σε συμφωνία αντιπροσώπευσης της εταιρίας InstantService, Inc για την υπηρεσία της Live Chat & Email Management.

Οργάνωση

Για την Contact Solutions Ε.Π.Ε. το εξειδικευμένο προσωπικό της αποτελεί τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της. Σε συνδυασμό με την αρτιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων λύσεων και τη δέσμευση της για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η αριθμητικά μικρή ομάδα στελεχών της συμβάλει στην καταξίωση της εταιρίας στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια αγορά νέας οικονομίας.

Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας είναι η απόλυτη δέσμευση της στην ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών των πελατών της, η επίτευξη άριστων και στενών σχέσεων συνεργασίας με τα στελέχη τους και η εστίαση της στην επίτευξη του αναγκαίου Return On Investment για κάθε επένδυση των πελατών της.

Η μέχρι σήμερα επιτυχία της βασίζεται στα στελέχη της, τις απόλυτα επιτυχείς εξωτερικές συνεργασίες της αλλά και στην υιοθέτηση μίας μακροπρόθεσμης επιχειρησιακής στρατηγικής με έμφαση στο υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών και τη διατήρηση χαμηλού λειτουργικού κόστους και ορθολογικής τιμολογιακής πολιτικής.

Αρης Ι. ΠανταζόπουλοςΔιευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος του 99% των μετοχών της Contact Solutions Ε.Π.Ε. είναι ο κ. Άρης Ι. Πανταζόπουλος. Ο κ. Πανταζόπουλος είναι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και πτυχιούχος Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με 8χρονη εργασιακή εμπειρία ως σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις του χρηματοοικονομικού χώρου.

Δραστηριότητες

Η Contact Solutions Ε.Π.Ε. εξελίχθηκε ραγδαία από μια ατομική επιχείρηση που προσέφερε αποκλειστικά συμβουλευτικές υπηρεσίες στο χώρο του CRM σε μια υγιή και αναπτυσσόμενη εταιρία, η οποία διατηρώντας την εξειδίκευση της στο σημαντικό αυτό αντικείμενο, διευρύνει διαρκώς τις εργασίες της και τις δραστηριότητες της, εντάσσοντας νέα πρωτοποριακά προϊόντα, όπως το ACT! και την InstantService.

Παράλληλα η εταιρία διευρύνει διαρκώς το πελατολόγιο της με σταθερούς ρυθμούς, δίνοντας όμως πάντα προτεραιότητα στην ικανοποίηση και διατήρηση των υφιστάμενων πελατών της. Για το λόγο αυτό η εταιρία έχει κατορθώσει να μην έχει διακοπεί οποιαδήποτε υφιστάμενη συνεργασία της από την αρχή δραστηριοποίησης της.   
ACT! #1 Best Seller CRM & Contact Management Software
Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το!Μάθετε για ποιο λόγο χρησιμοποιούν καθημερινά το ACT! περισσότεροι από 4,000,000 χρήστες σε όλο τον κόσμο και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να κερδίσει από αυτό και η επιχείρηση σας.
   
     
 

     
 
   
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - Web Design & Development
Website MaintenanceΗ εταιρία μας ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο σχεδιασμού και ανάπτυξης website που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις. Το πακέτο Enterprise Value εξασφαλίζει ελάχιστο έως και μηδενικό αρχικό κόστος επένδυσης ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και άμεση ανανέωση περιεχομένου με ένα μικρό μηνιαίο πάγιο κόστος.
   
     
 

   
Direct Marketing
One to One Relationship MarketingΘέλετε να ετοιμάσετε ένα έντυπο ή μία μπροσούρα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας και να σχεδιάσετε μία στοχευμένη καμπάνια direct marketing; Η εταιρία μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που απαιτούνται σύμφωνα με τις κατευθύνσεις και τους στόχους σας.
   
     
 

Web Services | Marketing | CRM | Projects

Copyright © 2002-2006 by Contact Solutions Ltd. - Πολιτική Δεδομένων - Σύνδεσμοι: CRM, Web, Travel, Hotels