Contact Solutions Ltd.
Εταιρία | Δελτία Τύπου | Εργασία | Επικοινωνία | English
Business Web ServicesMarketing ServicesCRMProjectsΑναζήτηση 
 
Επικοινωνήστε ζωντανά μαζί μας τώρα!
Interactive Marketing
Υπ/σίες Επικοινωνίας
Direct Marketing
Search Engine Marketing

     
   

Στ. Οικονομίδης
Marketing Manager
Διηνεκής Πληροφορική ΑΕ
Stephanos Economides
Ύστερα από δύο χρόνια στενής συνεργασίας με την Contact Solutions Ltd. μπορώ να επιβεβαιώσω την ισχυρή τους δέσμευση στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την ικανοποίηση των συνεργατών τους.

 
     
 

Interactive Marketing & eMarketing

Η Contact Solutions Ltd. διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις Interactive Marketing που δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα για δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και διαδραστικό τρόπο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους.

Η μακροχρόνια παρουσία της Contact Solutions Ltd. στο χώρο του Internet τόσο στον ελληνικό αλλά και στον παγκόσμιο χώρο, σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνογνωσία και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της την καθιστούν μία από τις ηγέτη στον τομέα της διαδραστικής επικοινωνίας.

Οι σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας στο χώρο του Interactive Marketing είναι οι ακόλουθες:

Σχεδιασμός, ανάπτυξη και προγραμματισμός Banner Campaigns. Οι online διαφημιστικές εκστρατείες στηρίζονται σε πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες και πρωτοποριακή τεχνολογία που ενισχύει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των online ενεργειών των διαφημιζόμενων.

Οργάνωση, διαχείριση και προβολή πολύπλοκων online ερευνών με ειδικό λογισμικό. Συμβάλλουν αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος, σε έρευνες Brand Awareness, Customer Satisfaction, Συνεργατών καθώς και σε έρευνες για νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη online διαγωνισμών, με μηχανισμό αυτόματης επιλογής νικητών σε πραγματικό χρόνο. Αποτελούν σημαντικό μέσο για ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας και brand awareness.

Σχεδιασμός και ανάπτυξη Email Campaigns και υπηρεσίες συλλογής Opt-in βάσεων δεδομένων με αποδέκτες. Η αποστολή προωθητικών emails σε επιλεγμένες ομάδες-στόχους αποδεκτών χαρακτηρίζονται από τα μεγαλύτερα response rates στην παγκόσμια αγορά internet. Επιπλέον, η εταιρία μας διαθέτει σημαντικές συνεργασίες με portals και άλλες επίσημες πηγές δυνητικών αποδεκτών για την καλύτερη στόχευση του μηνύματος σας.

Ανάπτυξη multimedia CD-ROMs με πλήρως διαδραστικό περιεχόμενο χρήσιμα για εταιρικές παρουσιάσεις, εκπαίδευση, επίδειξη υπηρεσιών και προϊόντων. Τα CD-ROM αποτελούν οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο παρουσίασης και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών συνδυάζοντας ήχο, κίνηση και φωτογραφικό υλικό.

Search Engine Marketing: Σχεδιασμός και υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών σε ελληνικές και διεθνείς μηχανές αναζήτησης, με δυνατότητα στόχευσης σε κοινό ανά χώρα και για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (keywords). Η εταιρία μας διαθέτει μοναδική εμπειρία στην ελληνική αγορά στο εν λόγω αντικείμενο λόγω της δραστηριοποίησης της στην παγκόσμια αγορά με το CRM Today.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Interactive Marketing και eMarketing που προσφέρουμε και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη προσφορά για τις δικές σας ανάγκες.     
 
   
Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - Web Design & Development
Website MaintenanceΗ εταιρία μας ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο σχεδιασμού και ανάπτυξης website που απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις. Το πακέτο Enterprise Value εξασφαλίζει ελάχιστο έως και μηδενικό αρχικό κόστος επένδυσης ενώ παράλληλα προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη και άμεση ανανέωση περιεχομένου με ένα μικρό μηνιαίο πάγιο κόστος.
   
     
 

   
Newsletter Services
Target your customers with Email NewslettersΕνδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες άμεσης, αμφίδρομης και προσωπικής επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες σας που προσφέρει ένα email newsletter; Η εταιρία μας έχει μοναδική εμπειρία στην ελληνική αγορά με περισσότερες από 1,000,000 επιτυχείς αποστολές μέχρι σήμερα!
   
     
 

   
ACT! #1 Best Seller CRM & Contact Management Software
Μάθετε περισσότερα και δοκιμάστε το!Μάθετε για ποιο λόγο χρησιμοποιούν καθημερινά το ACT! περισσότεροι από 4,000,000 χρήστες σε όλο τον κόσμο και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να κερδίσει από αυτό και η επιχείρηση σας.
   
     
 

Web Services | Marketing | CRM | Projects

Copyright © 2002-2006 by Contact Solutions Ltd. - Πολιτική Δεδομένων - Σύνδεσμοι: CRM, Web, Travel, Hotels